För Blue Marlin Ibiza gäster innebär det att de under strandsäsongen 2017 får tillgång till över 200 lyxiga solsängar som bygger på samma teknik som madrasserna. Med andra ord flera lager av minnesskum som formar sig efter kroppen och lyfter begreppet solsäng till en helt ny nivå.

– Vårt mål är att ta konceptet avkoppling och sömn till andra områden än bara sovrummet. Tidigare i år lanserade vår Simba-ambassadör Gareth Bale Simba Air-Hybrid som är världens mest avancerade flygsäte. Och att kunna dåsa bekvämt i solen på sin välförtjänade semester är nästa naturliga vidareutveckling av vår populära madrass, säger James Cox, en av grundarna av Simba.

När de 200 precisionstillverkade Simba Beach-Hybrid-madrasserna ersätter klubbens ordinarie solsängar kommer sandstränderna i Cala Jondal Bay att kunna bjuda på en komfort av sällan skådat slag. Varje madrass är utformad för att ge individuell komfort till Blue Marlins gäster och bygger på samma avancerade teknik som Simbas Hybrid-madrass, dvs flera lager av responsivt minnesskum som erbjuder det allra bästa stödet till solälskare i sommar.

– När det gäller en femstjärnig upplevelse på stranden fortsätter Blue Marlin Ibiza att sätta ribban globalt. Vårt sommarpartnerskap är ett sätt för oss att visa europeiska premiumkonsumenter vad vi går för inför våra globala expansionsplaner, säger Steve Reid, en annan av Simbas grundare.

För att fira samarbetet lite extra har Simba också utvecklat en enda tekniskt avancerad prototyp av en supersolstol – Simba Blue. Den förhandsvisas bara under denna vecka. Simba Blue har en sömlös motorstyrning, inbyggd ansiktssprej med solskyddsfaktor, en soldriven telefonladdare, WIFI-hotspot, kassaskåp, dryckeskylare och ett LED-parasollsystem som ger ett rogivande bärnstensfärgat ljus på kvällen.

– Innan vi grundade Blue Marlin Ibiza fanns bara de vanliga plaststolarna och plastborden på stränderna. Vi såg till att våra gäster kunde njuta av solen på lyxiga dagbäddar i stället. Liksom grundarna av Simba har vi ett öga för detaljer och nu får våra gäster njuta av det allra bästa med Simbas nya solsängar, säger Jelle Oomes, ägare av den prestigefyllda klubben på Ibiza