Med vacker arkitektur och snygga inredningsdetaljer lockar hotellet en vuxen publik som vill njuta av god mat, fint boende och ett läckert poolområde. På hotellet kan man även lyssna till kända dj:s, se spektakulära shower eller vara med på glamorösa temafester.

Nyrenoverade Destino Pacha Ibiza Resort, som är ett av Vings hotell på Ibiza, är en riktig designdröm där fina inredningsdetaljer blandas med modern arkitektur. Hotellet ligger vackert vid klipporna i Cap Martinet, nära den populära stranden Playa de Talamanca och bara några kilometer utanför Ibiza stad.

Hotellet tillhör den kända kedjan Pacha Group som även driver cabaret-stället och restaurangen Lio i Ibiza stad och inte minst den populära och omtalade nattklubben Pacha Ibiza som i år firar 40 årsjubileum på ön. Väldesignade miljöer och spektakulär underhållning är Pacha Groups signum och Destino Pacha Ibiza Resort är inget undantag. Under sommarhalvåret erbjuder hotellet såväl spelningar med kända dj:s som spektakulära shower och glamorösa temafester.

– Destino Pacha Ibiza Resort är ett läckert hotell som sticker ut i vårt Ibiza-program. Här finns det mesta man kan önska sig av ett boutiquehotell och läget är perfekt, nära både strand och bad och Ibiza stads stora utbud. Hotellet är även det perfekta valet om man är intresserad av att se kända dj:s eller vara med på häftiga temafester, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Destino Pacha Ibiza Resort har vita och väldesignade rum. Runt det lagunformade poolområdet finns bekväma dagbäddar och solsängar och vill man ta en drink i skuggan är det aldrig långt till närmaste lounge. Hotellet har á la carte-restaurang med sushikök och menyer inspirerade av det sydamerikanska köket. Här finns även en av Ibizas största vinkällare, skönhetssalong och ett litet gym.